Treska s vajíčkovým šalátom

podravka - fotkapodravka, 8. júla 2016. Komerčný recept.
Treska s vajíčkovým šalátom
Foto: podravka

Komerčný recept<br />Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

30 minút
príprava

Suroviny

800 g
1 lyžica
100 g
70 g
4 ks
niekoľko
1 zväzok

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.

  2. 2

    Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.

  3. 3

    Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

  4. 4

    Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: