Foto: isabellafly
Manžel sa mal po dlhšej dobe vrátiť zo zahraničia a keďže on miluje "marcipánove" torty, tak som sa prvýkrát odhodlala mu "marcipánovú" tortu urobiť Zobraziť celý popisManžel sa mal po dlhšej dobe vrátiť zo zahraničia a keďže on miluje "marcipánove" torty, tak som sa prvýkrát odhodlala mu "marcipánovú" tortu urobiť a tá sa nie len páčila, ale aj veľmi chutila.
Postup
-
1
Želatínu namočte do studenej vody, mandarínky nechajte odkvapkať. Z nálevu odlejte 300ml, alebo do 300ml dolejte vodu ak chýba a vmiešajte doň cukor a pudingový prášok, zmes miešajte, nechajte zovrieť a varte asi 2 minúty. Odstavte ju a pridajte do nej želatínu a miešajte kým sa nerozpustí a puding nevychladne. Zo smotany a vanilkového cukru vyšľahajte tuhú šľahačku a vmiešajte do vychladnutého pudingu spolu s mandarínkami.
-
2
Naplňte korpus. Dajte do chladničky stuhnúť.
-
3
Natrela som tortu nutelou.
-
4
Potiahla som tortu mramorovým poťahom urobeným zo smartflexu.
-
5
Vyzdobila a hotovo.
@sladkacokolada veru, bola som odmenena :-) muz ma nosil cely vecer na rukach doslovne :-)
@julica ono je to vec nazoru a chuti, nam chuti
@isabellafly , keď potrieš tortu s tou nutelou, tak sa ozaj potom tá poťahovka nerozpúšťa???