Foto: darina57
Postup
-
1
upečieme si cesto z horeuvedenych surovin ..bielka si vyšlahame s polovicou cukru potom pridáme žltka po jednom..nakoniec druhú polovicu cukru..a olej..vypnem mixer..a ručne pridám múku s práškom do pečiva polovičku sáčku..upečieme..toto opakujem ešte raz s pridanim orechov..teda budeme potrebovať zase 8 vajec ..atď...budeme mať dva pláty...
- 2
parizska šlahačka:uvaríme si deň vopred šlahačku(ja použivam rastlinnu)s čokoládou..a necháme do druhého dňa v chlade...potom už len vyšlaháme a plníme tortu..prekrojíme polejem jednotlivé pláty rumom..potriem džemom..a vrstvim krém. ja dávam aj banány..keď robím parižsku náplň.. .nakoniec..celú tortu obmažem vanilkovým krémom..nechám stuhnuť..a potiahnem poťahovou hmotou..a dozdobím podľa vlastnej fantazie..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Určite to robiť nebudem, za to pochvala zaslúžená :-)