Tofu s medovo-zázvorovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 25. septembra 2009
2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
na 250 °C

Suroviny

1 balenie
1 PL
1 KL
1 ks
1 PL
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Na rozohriatom oleji opražíme nakrájanú cibuľu a cesnak. Zalejeme paradajkovým pretlakom. Pridáme jablčný ocot, med a zázvor. Necháme zovrieť.

  2. 2

    Tofu nakrájame na plátky a vložíme do vymastenej ohňuvzdornej misy.

  3. 3

    Zalejeme hotovou omáčkou a zapekáme pri teplote 250 stupňov Celzia 10-20 minút podľa chuti.

Diskusia k receptu

Vymazať
58vlasta
Tento recept bude u mňa asi často používaný, tofu mám rada. A po sviatkoch sa hodí...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia