Tofu praženica s reďkovkou

mantheniel - fotkamantheniel, 31. decembra 2013

V poslednej dobe mi vajíčka prestávajú chutiť tak som sa rozhodla že miesto nich si spravím tofu-praženicu , je to zdravá a chutná dobrotka na raňajky.

2
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 balíček
1 ks
1 ks
 štipka
 štipka
 štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V tanieri si rozpučíme biele tofu, medzitým si na panvici s kvapkou olivového oleja opečieme reďkovku a cibuľku, pridáme trochu mletej červenej papriky, štipkou kmínu chytí to peknú načerveno farbu. Pridáme tofu a zamiešame, prisolíme morskou soľou podľa svojej chuti. Necháme pražiť ešte 8 minút. Podávame s domácim ľanovým chlebíkom a teplým zeleným sypaným čajom. Ako som si naservírovala ja alebo ako vy uznáte za vhodné :)

Recept je zaradený do kategórií:
Desiata, Raňajky, Varené

Diskusia k receptu

martinis
Poznáme tento recept, ale bez redkvičky a s kurkumou, veľmi chutné jedlo :) Niekedy vyskúšam aj takto, a ozaj, veľmi pekné foto ;)
mantheniel
Ďakujem . som rada že sa páči recept a aj fotka chcem aby aj na fotke jedlo vyzeralo dobre :)
methi
U nas sa robi s paneerom, paradajkou a vola sa to bhurji a je to strasne dobre :) Velmi pekna fotka aj recept.