Tofu lečo s olivami

martina34 - fotkamartina34, 27. júna 2010
Tofu lečo s olivami
Foto: martina34

Konečne som dostala garam-masalu, korenie, ktoré tu bolo veľakrát ospevované. Vyskúšala som ju predvčerom do zeleninového rizota a dnes do tohoto leča a môžem len odporúčať, hlavne tým, čo majú radi indickú kuchyňu.

6
porcií
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 PL
2 ks
2 ks
1 ks
1/2 hrnčeka
1/2 čl
1/2 čl
1/2 čl
štipka
4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Predom si nakrájame cibuľu, necháme ju chvíľu postáť, kým nakrájame parpiku a tofu. Do panvice si dáme olivový olej, necháme ho zohriať, dáme popražiť cibuľku, pridáme soľ, koreniny a chvíľku opražíme. Keď je cibuľka polomäkká, pridáme nakrájanú papriku, premiešame. Pridáme nakrájané tofu a kečup, premiešame a necháme prehriať cca 5 minút. Nakoniec pridáme čierne olivy, prikryjeme pokrievkou a necháme dôjsť na horúcej platni bez plameňa.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: