Tofu lečo s olivami

Autor receptu: martina34

Konečne som dostala garam-masalu, korenie, ktoré tu bolo veľakrát ospevované. Vyskúšala som ju predvčerom do zeleninového rizota a dnes do tohoto leča a môžem len odporúčať, hlavne tým, čo majú radi indickú kuchyňu.

6
porcií
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Predom si nakrájame cibuľu, necháme ju chvíľu postáť, kým nakrájame parpiku a tofu. Do panvice si dáme olivový olej, necháme ho zohriať, dáme popražiť cibuľku, pridáme soľ, koreniny a chvíľku opražíme. Keď je cibuľka polomäkká, pridáme nakrájanú papriku, premiešame. Pridáme nakrájané tofu a kečup, premiešame a necháme prehriať cca 5 minút. Nakoniec pridáme čierne olivy, prikryjeme pokrievkou a necháme dôjsť na horúcej platni bez plameňa.