Tirolská panvička

kristinamia - fotkakristinamia, 15. mája 2016

Z častých výletov si niekedy odvezieme domov aj dobrý nápad na dobrý obed z dobrej reštaurácie. Tento sme odkukali tiež... Dnes ho varil môj Zobraziť celý popisZ častých výletov si niekedy odvezieme domov aj dobrý nápad na dobrý obed z dobrej reštaurácie. Tento sme odkukali tiež... Dnes ho varil môj manžel, samozrejme s mojou prípravou. Ospravedlňujem sa za fotku, fotila som už len zbytok. Na fokte to moc vábne nevyzerá, ale je to veľmi jedlé...

2 - 3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
na 225 °C

Suroviny

5 ks uvarené v šupke
100 - 150 g prerastená
2 nožičky kvalitnejšia
2 - 3 ks




Postup

  1. 1

    Na panvici orestujeme na pásiky nakrájanú slaninu, aby pustila šťavu. Pridáme cibuľu, trochu restujeme a pridáme aj klobásu. Zase trosku restujeme a pridáme zemiaky. Všetko osolíme podľa potreby a okoreníme. Panvicu dáme do vyhriatej rúry na najvyššiu teplotu a grilujeme zhora. Cca 10 minut.

Diskusia k receptu

haji
Dobrá rychlovka, která jde udělat i v alobalu. Tady je vidět, že recept to vzal i přes Tyrolsko než dorazil k nám na Moravu. Přeji všem krásnou neděli, plnou radosti a pohody!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia