Fotku sa mi nepodarilo ziskat, nestihla som. Je to fakt delikates.
porcií
príprava
Postup
-
1
Zmes: Cukor a žĺtka vymiešame do penista a pomaly po nitkách vlievame likér. Cesto má byť husté, dávame pozor na množstvo likéru.
- 2
Syr vyšľaháme a postupne pridáme pripravenú zmes a jemno vmiešame vyšľahanú smotanu. 200 g piškót (ostatné druhy piškót sú rozmočené!) dáme na plech. Polievame ich vychladnutou kávou po lyžickách a potom trochou likéru. Spodné pišktóty nesmia byť rozmočené lebo držia celý koláč. Na piškóty dáme pripravený krém (skoro celý) a znovu piškóty, ktoré predtým ponoríme rýchlo do kávy, vrch piškót polievame s likérom po lyžičkách. Na vrch piškót znovu zvyšok krému v tenkej vrstve tak, aby sa dalo poprášiť cez sitko kakaovým práškom. Necháme v chlade minimálne 6 hodín.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
bravó