Foto: evani
Lebo kôprovka je top :)
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji osmažíme cibuľku, keď je do sklovita, môžeme pridať múku ako záprašku (ja nepoužívam), priliala som sójovú smotanu, troška rastlin. mlieka a kôpor. A povaríme cca 10/15 minút.
- 2
Osolíme, okoreníme.
- 3
Tempeh som trocha osmahla na oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tempeh je jedlo dalekeho vychodu u nas malo zname.Je to vlastne vitaminova bomba skup.,,B"vitaminov hlavne B 12.Je vynikajuci v prvom rade ako jedlo pre nedonosene deti,deti,chorych po rekonvalescencii,spickovych sporovcov aj normalnych svetobeznikov.Vznokol velmi zaujimavym sposobom,fermentaciou sojovych bobov.Pri jeho uskladneni by nemal lezat sirokou plochou,ale ulozeny uzssou stranou vedla seba,aby sa nezabranovalo styku so vzduchom.@daduska ,skus si to niekde pohladat,zmenis nazor a zacnes ho pouzivat v domacnosti.