Foto: rony
Vždy keď vidím tekvicu, tak si spomeniem na vyprážané tekvicové krúžky. Obľubujem toto jedlo, pretože keď sa najem tak som veľmi spokojný.
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Strednoveľkú tekvicu ošúpeme, nakrájame asi na 2cm hrubé krúžky a vydlabeme z nich semienka.
- 2
Potom ich pokropíme vodou a obalujeme v trojobale, polohrubá múka, vajcia do krorých sme dali soľ a mlieko, strúhanka. Vyprážame v rozpálenom oleji dozlatista.
- 3
Podávame s varenýmí zemiakmi s petržlenom a s tatárskou omáčkou. Je to veľmi dobré. Prajem Vám dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu