Foto: mlsalka
Kto by nemal rád tatársku, že? Chcela som spraviť zdravšiu variantu a tu je výsledok. Je dobré použiť jemné tofu z ázijských potravín, to Zobraziť celý popisKto by nemal rád tatársku, že? Chcela som spraviť zdravšiu variantu a tu je výsledok. Je dobré použiť jemné tofu z ázijských potravín, to naše slovenské je dosť pórovité a potom tatárska nie je až tak jemná. Dnes som mala bohužiaľ iba to slovenské. zdroj: http://vegetarian.about.com/, hrnček ako odmerka mal 250 ml.
príprava
Postup
-
1
Nakladané uhorky (1-2 veľké kusy) nakrájame na maličké kocky, čo najmenšie. Odložíme na neskoršie použitie.
- 2
Cibuľu očistíme a nakrájame na väčšie kocky. Nakrájanú cibuľu a všetko ostatné dáme do mixéru a mixujeme. Olej pridávame postupne podľa potreby. Keď je všetko zmixované ručne vmiešame nakrájané uhorky. Kto nemá rád "kúsky" môže uhorky pridať do mixéra k zvyšku surovín a krátko pomixovať (2-3 sekundy).
- 3
Z tohto množstva surovín mi vyšiel jeden 340ml pohár tatárskej. Dobrú chuť prajem, my sme si k nej spravili hranolky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu