Tartar z husacej pečene s cibuľovými krúžkami
Zoltán Salgó
šéfkuchár Hotela Kamila v Čiernej Vode, 21. októbra 2009
šéfkuchár Hotela Kamila v Čiernej Vode, 21. októbra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú pečeň opečieme vcelku do hneda a necháme vychladnúť. Cibuľu nakrájame na kolieska, obalíme v múke a vypražíme v horúcom oleji do chrumkava.
- 2
Vychladnutú pečeň pokrájame na tenké plátky. Pri servírovaní na hlávkový šalát uložíme plátky pečene spolu s cibuľkou.
- 3
Podávame s opečeným toastom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu