Talianska praženica

ajdzi - bez fotkyajdzi, 2. augusta 2013

osviežujúce raňajky

1
porcia
10 minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
trošku
1 strúčik
2 štipky




Postup

  1. 1

    Rozpálime olej na panvici a pridáme vajcia. Kým budú ešte v skupenstve á la volské oko, posypeme bazalkou (odporúčam jej dať viac) a pretlačený cesnak.

  2. 2

    Miešame, miešame a keď už budú vajcia ideálne rozmiešané, polejeme trochou olivového oleja, a troškou vody z nálevu z olív. Miešame ešte cca 3 minúty.

  3. 3

    Podávame s nakrájanými olivami v slanom náleve. Naschvál preto nebola praženica solená. Želám dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

ajdzi
@Frezia68 (2.8.2013 14:23)

Toto bola improvizácia a náhodou sa chuť podarila :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia