Talianska kuracia polievka

semiramis - fotkasemiramis, 17. septembra 2012

Moja jednoznačne najobľúbenejšia polievka!

4
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

450 g Vykostené bez kože
1,25 l
150 ml
115 g (tenké cestoviny, môžu byť kľudne klasické rezance)
1 lyžica
3 lyžice
175 g




Postup

  1. 1

    Kuracie mäso nakrájame na rezance a spolu s vývarom a smotanou ho dáme do veľkého hrnca. Necháme zovrieť, zmiernime oheň a varíme cca 20 minút.

  2. 2

    Medzitým do iného veľkého hrnca dáme zovrieť mierne osolenú vodu. Vložíme cestoviny a varíme podľa návodu. Scedíme.

  3. 3

    Polievku dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Kukuričný škrob zmiešame s mliekom na hladkú kašu a polievku zahustíme. Do hrnca pridáme kukuricu s cestovinami a všetky suroviny prehrejeme.

Diskusia k receptu

medulienka122
Semiramis, ako pozerám, ty si sa dnes celkom slušne "rozšupla" - fíha , toľko výborných receptov za jeden deň...!
semiramis
Mam toho zozbierane dost a konecne som si nasla chvilu casu a s niecim sa podelila :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia