Tento recept je u nás veľmi obľúbený aj vďaka jeho možnej modifikácii.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Z bôčika nakrájame pozdĺžne porcie, osolíme, pokvapkáme tabascom podľa chuti, potrieme časťou oleja a necháme odležať 3-4 hodiny.
- 2
Porcie položíme na mriežku rozohriateho grilu a za občasného potierania zvyšným olejom grilujeme do mäkka.
- 3
Ku koncu grilovania rozložíme na mriežku rozpolené papriky, zbavené semien.Z opečených paprík stiahneme šupku a podávame s opečeným bôčikom, bagetou a zeleninovým šalátom. Bôčik môžeme nahradiť aj bravčovými kotletami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu