Tagliatelle s pečiarkami, paradajkami a smotanou (fotorecept)
	        Autor receptu: afataga
	         
	        
	        Chcela som urobiť cestoviny inak, ako robievam zvyčajne
| 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	12 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Do vriacej osolenej vody som dala variť cestoviny.
Na panvici na 1 KL masla som orestovala pečiarky pokrájané na štvrtiny
 - Pridala som k nim pokrájané paradajky, chilli a chvíľu som restovala, pridala som soľ, rascu a korenie a trochu vody z cestovín
 - Pridala som smotanu, nechala som zredukovať a pridala som druhý kúsok masla
 - Do panvice som dala ocedené cestoviny, premiešala som a je hotovo. Na tanieri som posypala vňaťou a kvapla som olivový olej