Tagliatelle aglio olio so sušenými paradajkami a parmezánom

skatulka - fotkaskatulka, 21. júna 2015
Tagliatelle aglio olio so sušenými paradajkami a parmezánom
Foto: skatulka

Rýchly a jednoduchý recept na cestoviny, hotový za pár minút. Podávajte čerstvé.

2
porcie
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
4 strúčiky
 sušené




Postup

  1. 1

    Do vriacej vody vhodíme tagliatelle a pár minút povaríme-al dente.

  2. 2

    Na olivovom oleji opražíme na plátky pokrájaný cesnak a chilli.

  3. 3

    Pridáme natrhané sušené paradajky, prehrejeme a nakoniec pridáme cestoviny.

  4. 4

    Na tanieri posypeme parmezánom.

Diskusia k receptu

56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Páči sa mi recept, lebo viem ako to chutí, robím tak isto, len s iným druhom cestovín.
jajamala
mnam, ten recept vyzera a urcite aj chuti fantasticky. Urcite vyskusam, ja mam ale rada vyraznejsie paradajkove chute, asi to trochu vylepsim cerstvymi paradajkami a pasirovanymi paradajkami podravka, ktore som minule objavila a velmi mi chutia.
skatulka
@jajamala určite môže byť aj paradajková omáčka navyše
Kombinácii ďalších chutí sa mädze nekladú :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia