Syrové špirálky
Autor receptu: martinis
Absolútne jednoduchý, zdravý a rýchly recept s minimom surovín :)
1 porcia |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode "al dente".
- Kým sa nám varia cestoviny, do hrnca dáme 1 tavený syr v črievku a prilejeme také množstvo mlieka, akú hustú chceme omáčku.
- Na nie príliš vysokej teplote a za stáleho miešania syr rozpustíme, pridáme 2 prelisované strúčiky cesnaku a petržlenovú vňať.
- 2 menšie alebo jednu veľkú mrkvu nakrájame na kolieska a dáme na chvíľu variť do malého množstva vody. Scedíme, zmiešame s cestovinami a vmiešame k omáčke.
- Môžeme smelo jesť zo svojej obľúbenej misky :)