Tieto palacinky pripravujem obyčajne v pondelok, keď mi zostane zemiaková kaša z nedele. Fantázii sa medze nekladú hlavne nie v kuchyni a to je Zobraziť celý popisTieto palacinky pripravujem obyčajne v pondelok, keď mi zostane zemiaková kaša z nedele. Fantázii sa medze nekladú hlavne nie v kuchyni a to je moja parketa. Recepty "čo dom dal" sú moje obľúbené. Možno u niektorých vypadám ako držgroš, ale ja si myslím že všetko treba upotrebiť čo sa domov nakúpi a donesie a moja skúsenosť mi hovorí, že takéto netradičné jedlá , ktoré nie sú z kuchárskej knihy veľmi chutia.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiakovú kašu ,mlieko,vajcia,múku rozmiešame ,pridať korenie ,soľ podľa chuti vegetu a necháme chvíľu postáť ,aby sa suroviny spojili.
- 2
Dostaneme palacinkové cesto,podľa potreby pridáme mlieko alebo múku.Na panvici vyprážame palacinky bežným spôsobom .
- 3
Teplé posypeme strúhaným eidamom a preložíme na polovicu .K tomu môžeme servírovať napr.šalát z čerstvej zeleniny.dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu