Foto: hanee
Dalsi extremne jednoduchy, rychly a chutny recept.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mrazene krevety, idealne vacsie, vyberieme z mrazaku a ponorime na 10 minut do teplej vody. Zvycajne su predvarene, nic ine im netreba. Ak robite jedlo z cerstvych kreviet, hodte ich do studenej vody, prikrajajte k nim jednu velku cibulu a dve paradajky a 15 minut povarte. Potom ocistite.
- 2
Omyte, osuste /nechajte odkvapkat/ vhodte do panvicky s lyzicou masla, 3 minutky poopekajte zo vsetkych stran.
- 3
Pridajte 3 PL sweet chilly omacky, premiesajte, prilejte pol deci, deci... podla toho, aku hustu omacku mate a vo finale chcete, vody a nechajte prevriet. Hotovo.
- 4
Krevetky su mnam ak ich posypete opecenymi sezamovymi a lanovymy semienkami, tie som ale vecer spotrebovala do chlebika na obrazku, a nasekane pisatcie na vrch su uplny luxus, tie sa vsak spotrebovali pri cakani a dopekani chlebika. Tak snad nabuduce plnohodnotna foto. V kazdom pripade, aj takto bez nicoho je to rychle a velmi chutne jedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu