Foto: zuzickaaa1
Množstvo surovín uvádzam na jeden pohár.
10 minút
príprava
príprava
180 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Roztlačíme si bazalkové lístky. Množstvo si určí každý podľa svojej chuti. Pridáme petržlenovú vňať, roztlačený cesnak a trošku olivového oleja.
-
2
Paradajky som nakrájala na kolieska a dala do sušičky sušiť na tri hodiny.
-
3
Pri nakladaní paradajok do pohára som každú paradajku z oboch strán potrela bazalkovou zmesou a natlačila do pohára. Nakoniec som všetko zaliala olivovým olejom extra virgin až po vrch, a zavrela viečkom. Skladovať sa táto dobrota môže v komore na chladnom mieste.
_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to x.exps.me?079331324f831d65b9ec011ccafdc7af