Sušená krkovička s čakankou a rajčinovou penou

Marcel Ihnačák
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 20. novembra 2011
Sušená krkovička s čakankou a rajčinovou penou
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

200 g
100 g
50 g, izbovej teploty
 listy
50 g
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Sušené rajčiny rozmixujeme. Do misy dáme mascarpone, maslo, citrónovú šťavu, nasekaný cesnak a pripravené rajčiny. Ochutíme soľou, čiernym korením a spolu dobre premiešame.

  2. 2

    Na tanier naukladáme čakankové listy, do ktorých položíme kornútky zo sušeného mäsa. Potom pomocou cukrárenského vrecka do vnútra nastriekame rajčinovú penu.

Diskusia k receptu

cica2
zaujimavý recept a foto je krásne




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia