Foto: evusik
Včera som dostala poštou zapekaciu misu, ktorú som vyhrala na Vareche. Ako ináč hneď som ju musela vyskúšať a pripravila som tento super rýchly Zobraziť celý popisVčera som dostala poštou zapekaciu misu, ktorú som vyhrala na Vareche. Ako ináč hneď som ju musela vyskúšať a pripravila som tento super rýchly a jednoduchý koláčik a v tej novej forme sa celkom vydaril :-)
porcií
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Najprv si upečieme piškótu. Ja som robila podľa @honestky ale z polovičnej dávky. Táto piškóta je fakt skvelá. Vyskúšajte, vrele odporúčam. http://varecha.pravda.sk/recepty/piskot-ktory-vzdy-vyjde-fotorecept/7541-pouzi.html
- 2
Jednu konzervu jahôd (alebo iné ovocie) si dáme do odmerky (aj šťavu aj ovocie) a koľko chýba do 5 dl dolejeme mliekom, vylejeme to do krabice, ktorá sa dá zavrieť, pridáme Créme Olé puding za studena, krabicu zavrieme a potriasame ňom ako zo šejkrom až sa nám všetko spojí a zhustne, prípadne si pomôžeme lyžicou a dôkladne premiešame, opatrne aby sa ovocie moc nerozbrblalo. Odložíme do chladničky. Miesto Crém Olé môžete uvariť normálny puding, vychladiť a primiešať scedené kompótové ovocie, alebo čerstvé ovocie.
- 3
Na upečenú vychladnutú piškótu navrstvíme krém....
- 4
a ozdobíme, strúhanou čokoládou a ovocím, prípadne šľahačkou...
- 5
a po dobrom nedeľnom obede podávame dezert :-)
- 6
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja tu BB puding nemam, ale dostanem ine tak vyskusam s kombinaciou- navyse si neodpustim tie srdiecka!
A naviac tvoja nova fotka je skvela- vyzeraz velmi dobre!
...polovičná dávka?... to je dobrý recept