Šup-šup buchta (fotorecept)

Autor receptu: evusik

Včera som dostala poštou zapekaciu misu, ktorú som vyhrala na Vareche. Ako ináč hneď som ju musela vyskúšať a pripravila som tento super rýchly a jednoduchý koláčik a v tej novej forme sa celkom vydaril :-)

8
porcií
15 minút
príprava
25 minút
na 160 °C

Postup

  1. Najprv si upečieme piškótu. Ja som robila podľa @honestky ale z polovičnej dávky. Táto piškóta je fakt skvelá. Vyskúšajte, vrele odporúčam. http://varecha.pravda.sk/recepty/piskot-ktory-vzdy-vyjde-fotorecept/7541-pouzi.html
  2. Jednu konzervu jahôd (alebo iné ovocie) si dáme do odmerky (aj šťavu aj ovocie) a koľko chýba do 5 dl dolejeme mliekom, vylejeme to do krabice, ktorá sa dá zavrieť, pridáme Créme Olé puding za studena, krabicu zavrieme a potriasame ňom ako zo šejkrom až sa nám všetko spojí a zhustne, prípadne si pomôžeme lyžicou a dôkladne premiešame, opatrne aby sa ovocie moc nerozbrblalo. Odložíme do chladničky. Miesto Crém Olé môžete uvariť normálny puding, vychladiť a primiešať scedené kompótové ovocie, alebo čerstvé ovocie.
  3. Na upečenú vychladnutú piškótu navrstvíme krém....
  4. a ozdobíme, strúhanou čokoládou a ovocím, prípadne šľahačkou...
  5. a po dobrom nedeľnom obede podávame dezert :-)
  6. tu je recept na piškót ktorý som použila