Štrúdľa na slano

tenebris - fotkatenebris, 3. júla 2011
Štrúdľa na slano
Foto: tenebris

Chutné, sýte a jednoduché jedlo

30 minút
príprava
20 minút
na 180-200 °C

Suroviny

1 bal.
4-5 ks
50 g
150 g strúhaný
1/2 plechovky
3 PL
  /podľa chuti/
  vajca na potretie




Postup

  1. 1

    Urobíme praženicu so šunkou, šampiňónmi. Osolíme podľa potreby.

  2. 2

    Z jedného cesta pripravíme dve štrúdle. Rozvaľkané cesto potrieme kečupom, nanesieme vychladnutú praženicu, posypeme hráškom, polovicou postrúhaného syra. Zrolujeme, preložíme na vymastený, resp. papierom vyložený plech. Potrieme žĺtkom, posypeme zvyškom strúhaného syra a dáme piecť do predhriatej rúry. Dobrú chuť

    Štrúdľa na slano - obrázok 2

Diskusia k receptu

babkamt
Tiež sa mi recept páči, ukladá do kķ, čoskoro vyskúšam 5 hviezdičiek.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia