Sterilizovaná fazuľa s párkom

voz12 - fotkavoz12, 3. októbra 2010

Toto je šalátik, ktorý máš vždy poruke ,ak si ho pripravíš teraz,v zime len papkáš.

60 minút
príprava
20 minút
na 100 °C

Suroviny

1 kg
1 kg
1 kg
1 kg
1 kg
250 g
200 ml
250 ml
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Napučanú fazulu uvaritˇv osolenej vode.Pozor,aby sa nepopukala,ale pritom bola makká.Scedíme z vody.

  2. 2

    Párky pokrájam na kolieská,ostatnú zeleninu na pásiky.

  3. 3

    Cibulu a zeleninuudusím na oleji do polomakka,pridám párky,prísady a nakoniec fazulˇu.Horúcu zmes plním do pohárov a sterilizujem 20 min.

Diskusia k receptu

mamatata2
Tento recept ma zaujal, zaváranie ma baví. @Voz 12, len prosím o info, aké dávaš párky, lebo tie sú ozaj rôzne ( minulý týždeň som kúpila v COOP niečo, čo malo síce vzhľad párkov, ale inak už nič, čo by malo niečo spoločné s párkami). Škoda by bolo pokaziť zlým výberom. Ďakujem.
voz12
najchutnejšie je to so spišskými,ale musia bytˇpravé .
evanaaa
Robila som minulý týždeň, ale na rýchle zjedenie, spišské párky ale dobré sú aj debrecínske. Len som dávala kečup ( par. pretlak ) a zahustila.
japany
´tak moji chlapi toto velmi lúbia...........ja to robím radšej bez párkov pretože sa to môže pokazit......aspoň som dostala také informácie tak párky si upečieme dodatočne............mňam,podávame to aj ako prílohu k mäsu,na špagety,s ryžu aj so zemiakmi........aj klobásky sú v tom fajn. :-)
angela64
aj ja to robím, dávam spišské párky, chutí to aj teplé aj studené