Štefanská hovädzia pečienka

peter64 - fotkapeter64, 12. septembra 2011 14:50
Ďalšie recepty »

taká bežná klasika od mojej nebohej mamky robievala ho dosť často

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso prešpikujeme prúžkami údenej slaniny.Do prostriedku urobíme otvor,do ktorého vložíme natvrdo uvarené vajcia.Mäso uzatvoríme,osolíme,okoreníme mletým čiernym korením a zviažeme hrubou niťou.Prutko opečieme na rozohriatej masti,pridáme nadrobno posekanú cibuľu,podlejeme mäsovým vývarom a prikryté pečieme vo vyhriatej rúre.Pačas pečenia podľa potreby podlievame a polievame vypečenou šťavou.Upečené mäso pokrájame na plátky.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist