15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie stehná umyjeme a osušíme. Kožu oddelíme na prst od mäsa, no necháme ju k nemu pripevnenú.
- 2
Mäso pod kožou osolíme, okoreníme a potrieme šalviou. Potom kožu opäť vrátime do pôvodného stavu, teda tesne k mäsu.
- 3
Takto pripravené stehná dáme na chladné miesto (do chladničky) na noc.
- 4
Z kečupu, medu, horčice, citrusovej šťavy, soli, korenia, čili korenia, karí korenia a oleja pripravíme omáčku.
- 5
Stehná grilujeme približne 15 minút dozlatista. Ugrilované namáčame v omáčke. Podávame s bielym chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu