Štavnaté bravčové burgery s jablkom a pórom

misqs17 - fotkamisqs17, 18. apríla 2012
Štavnaté bravčové burgery s jablkom a pórom
Foto: misqs17

Super receptik z Morrisonu :)

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks stredne veľký
450 g
1 ks (kysele)
2 ks
80 g
8 ks hamburgove
  ,hlavkovy

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    - por si ocistime, nakrajame nadrobno a na oleji jemne osmazime cca. 5 minut, aby nam krasne zmakol

  2. 2

    vo velkej mise zmiesame mlete maso, osmazeny por, postruhane jablko, vajicka a plniacu zmes, posolime a pokorenime a nechame odstat aspon 15 minut* tvarujeme burgery, vyjde cca 8.kusov * ( ak chcete mensie, bude ich viac)

    Štavnaté bravčové burgery s jablkom a pórom - obrázok 2
  3. 3

    rozohrejeme si olej a burgery smazime na panvici 5-6 minut z kazdej strany ( aby boli pekne prepecene)

    Štavnaté bravčové burgery s jablkom a pórom - obrázok 3
  4. 4

    - podavame v zemlach s omackami ake mame radi, salatom,rajcinou a cibulou alebo akakolvek zeleninka co mate radi

  5. 5

    - prekvapilo ma, ze tieto burgery boli ozaj stavnate a osviezujuce, vobec nie tazke na zaludok :) Prajem bru chut ak sa rozhodnete skusat :)

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Anglická kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera

Diskusia k receptu

dorisa
zaujímavá kombinácia surovín, hodná vyskúšania

Zaujímavé video z archívu TV Varecha