Foto: danculka
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
1ks |
|
300g |
|
5str. |
|
1+1 na potretie |
|
2pl |
|
podľa svojej chuti ,korenie č. |
|
150g na struhanie |
|
4pl alebo jogurt |
|
Postup
-
1
Počkáme kým sa rozmrazí pretlak,dáme doň vajíčko,ale nadbytočnú vodu zlejeme,strúhanku a polovicu nastrúhaného sýra,hlavne nezabudnúť pretlačený cesnak a ochutiť podľa svojej chuti... a jogurt,až by bola rietka daj trošku strúhanky....
-
2
polovicu sýta si necháme na posypanie 5 mimút pred koncom pečenia...
-
3
rozvaľkané cesto nakrájame na pásy a kraje potrieme vajíčkom a pruhy plníme plnkou a v strede stláčame...
-
4
celý pás stočíme na zapekacej mise do slimáka a pokračujeme druhým,až kým nie je plná zapekacia misa...
-
5
potom potrieme vajíčkom a dáme piecť na 200st,do ružova...
-
6
koláč máme hotový
-
7
Dobrú chuť!
@bejgi Inak tie zmrazene "kococky" spenatu su asi ako Tesco zmrazene spenatove listy, co kupujem do spenatovych lasagni, teda nie je to spenatovy pretlak v pravom slova zmysle.