Foto: prdelinka
Tento kláč robím druhý krát a som zvedavá na reakciu drahého puritánskej rodiny naučenej len na chlebíčky../tento koláčik sa trošku pričmudil,lebo som sem akurát Zobraziť celý popisTento kláč robím druhý krát a som zvedavá na reakciu drahého puritánskej rodiny naučenej len na chlebíčky../tento koláčik sa trošku pričmudil,lebo som sem akurát dávala recept :) /
porcií
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Na masle si udusím prelisovyný cesnak,mrazený špenát alebo čerstvý,alebo aj jeden aj druhý...Počkám dokedy sa do udusí,prípadne rozmrazí a pridám soľ,muškátový orech.
- 2
Pokrájam si šampiňóny,hermelín alebo encián,vyvaľkám cesto.
- 3
Do vymystenej formy si dám cesto,popichám vidličkou,nalejem špenát,navrstvím šampiňóny a syr...Dám piecť.Minule som ešte horúci koláč posypala strúhaným syrom a aj tak to bolo mňam :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu