Špenátovo-slaninkové cestoviny

katyperry31 - bez fotkykatyperry31, 14. marca 2014

Aj keď varím predovšetkým zdravo, jednoducho a rýchlo, rada do receptov pridávam trochu slaninky. Myslím si, že taký pásik na chuť tu a tam Zobraziť celý popisAj keď varím predovšetkým zdravo, jednoducho a rýchlo, rada do receptov pridávam trochu slaninky. Myslím si, že taký pásik na chuť tu a tam určite nezaškodí, pokiaľ je strava inak zdravá a vyvážená. Moje ďalšie recepty nájdete aj na mojom blogu www.fitrecepty.blogspot.sk

Suroviny

450 g
2 strúčiky
2 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Slaninku nakrájame a opražíme s nakrájaným cesnakom. Pridáme mrazený špenát, môžeme trošku podliať vodou, prikryjeme pokrievkou a necháme špenát udusiť. Keď už je mäkký ochutíme ho soľou, korením a sušeným cesnakom. Nakoniec pridáme smotanové nátierkové maslo a dobre rozmiešame. Podávame posypané strúhaným tvrdým syrom.

Diskusia k receptu

marianne
@katyperry31 tvoje recepty by mohli byt,vyborne,keby si ich nekazila nizkotucnymi gebuzinami,prepac..esteze ta slanina to zachranila:-) Pod Tvojim nickom sa ukryva zena,ktora je krv a mlieko,plna energie,diablica,ziadna vyziabnuta anorexia,neverim,ze sa napchava nizkotucnymi vyrobkami:-)) nesedi mi to k nej...
evanaaa
Aký je rozdiel medzi nízkotučnými a tými ostatnými produktami, potravinami? Zaujímalo by ma to, lebo tiež som si ich väčšinou vyberala, najmä, ak tam bolo 1 alebo 1,5% tuku. Tie plnotučné sú teda zdravšie? Bolo by dobré zaviesť diskusiu na túto a podobnú tému.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia