Špenátové halušky s bryndzou

brok - fotkabrok, 15. apríla 2013

U nas mame halušky velmi radi a na bryndzve nedame dopusti.Raz som ich chcela urobit no zistila som že nemám zemiaky.Uz som blúdila po Zobraziť celý popisU nas mame halušky velmi radi a na bryndzve nedame dopusti.Raz som ich chcela urobit no zistila som že nemám zemiaky.Uz som blúdila po chladničke a zrazu som vošla do mrazničky a prva čo som zbadala bol špenát.Napadlo ma skúsiť urobiť pokus na haluškach a tu su su naozaj mňam,mňam treba len vyskúšať.

2-3
porcie
15-20 minut minút
príprava
5 minut minút
tepelná úprava

Suroviny

1
150 g
2-3 l
1 čl
1 čl
100-150 g
150-200 g




Postup

  1. 1

    Rozmrazený špenát dame do misy,pridáme múku,sol vymiešame cesto ktore cez haluškáreň nahadžeme do vriacej osolenej vody.

  2. 2

    Keď vyplávajú na vrch vyberieme a dáme do misy.Pridame bryndzu a vyškvarenú slaninku zamiešame dame na taniere a podávame.Kto chce môže si dať na vrch pochuťkovu smotanu.

  3. 3

    Mňam su naozaj super len treba uvariť a spapať.Tak dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia