Foto: skatulka
Ochutnajte zdravý, domáci chlebík so špaldovej múky. Je bez kvasníc a bez kvasenia, rýchly a nenáročný.
60 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zmiešame všetky suroviny, stačí poriadne premiešať, nie je potrebné miesenie.
- 2
Do cesta pridáme rôzne semienka podľa chuti. Ja som použila slnečnicové a ľanové semienka.
- 3
Cesto bez miesenia, vložíme do misy z jenského skla, ja som použila obyčajnú tortovú formu, ktorú som potrela olejom.
- 4
Vytvarujeme bochník a bez kysnutia dáme piecť.
- 5
Pečieme 1 hodinu na 180°C. Výsledkom je voňavý domáci chlebík.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu