Foto: lilianne9
Vynikajúca bábovka ku káve, keďže je zo špaldovej múky, zasýti na velmi dlho. Niekto nemá rád chuť špaldy, a tak určité množstvo tejto múky Zobraziť celý popisVynikajúca bábovka ku káve, keďže je zo špaldovej múky, zasýti na velmi dlho. Niekto nemá rád chuť špaldy, a tak určité množstvo tejto múky môže nahradiť klasickou bílou :-)
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Vajíčka vyšlaháme s cukrom, vanilkovým cukrom a olejom. Pridáme jogurt a 1L škorice.
- 2
Zmiešame postupne s múkou a PDP. Múky možné dať aj o pol hrnčeka menej, lebo špaldová sa správa inak no v pôvodnom recepte to bolo takto. Prilejeme hrnček teplej vody a zmiešame.
- 3
Predhrejeme si rúru na 180 stupňov. Formu na bábovku vymasťíme a vysypeme múkou. Pečieme 40 minut.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Páči sa mi Tvoj recept.Je jednoduchý a výsledok veľmi chutný.
Určite vyskúšam.Vidím že už teraz si perfektná žena-čo sa venuje
pečeniu a vareniu.Tak nech sa Ti darí vo všetkom.