Prvý krát som túto dobrotu jedla v hoteli. Odvtedy ju robím znova a znova. Veľmi chutná a nenáročná mňamka ;)
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najprv si uvaríme špagety podľa návodu.
- 2
Do mysky prilejeme trošku oleja, na ktorom si pokrájané šampiňóny usmažíme. Ak sú huby dostatočne podusené a zdajú sa nám mäkké, prilejeme k nim smotanu a dochutíme ju vegetou a oreganom. Keď nám omáčka začne vrieť, vytlačíme do nej syry z črievka a miešame ju, kým nezhustne.
- 3
Na koniec si tútu dobrotu vylejeme na hotové špagety a môžme podávať. Dobrú chuť! ;)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu