Spagetthi s tuniakom a avokádom

ches - fotkaches, 24. apríla 2010
Spagetthi s tuniakom a avokádom
Foto: ches

Tento recept som raz napisala a mi zmizol , tak teraz mam cas a pisem ho este raz.Teraz som ho vyskusala aj s cinskymi Zobraziť celý popisTento recept som raz napisala a mi zmizol , tak teraz mam cas a pisem ho este raz.Teraz som ho vyskusala aj s cinskymi rezancami ale my nechuti tak jak so spagetthami .

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
180 gr
16 ks
4 strúčik
1 ks
1 PL
4 PL
400 gr
4 PL
podla chuti




Postup

  1. 1

    Avocado rozpolime, jadro vyberieme v supe duzinu nakrajame na stvorce a vyberieme lyzicou zo supy.Tuniak s konzervy vysypeme do misy. Paradajky male cherry rozkrajame na strvrtky, cesnak posekame na drobno. Papriku umyjeme a vyberieme vnutro a nakrajame na pasiky a potom na kosostvorce,. Vsetko spolu aj kapary a olej pomiesame podla chuti posolime a okorenime ciernym korenim.Nechame prikryte dokial sa na neuvaria spagety.

    Spagetthi s tuniakom a avokádom - obrázok 1
  2. 2

    Spagety uvarene v slanej vode scedime a dame naspät do hrnca a tuniak s avokadom a paradajkamy spolu premiesame a na zohriate taniere hlboke pripravime a posypeme postruhanym syrom. Dobru chut.

Diskusia k receptu

marlen
to sú dobroty. zaobišel by som sa aj bez toho tuniaka a syra, alebo aspoň jedného z toho. minule som vyrobil z kapiovej papriky mixovaním s koreninami studenú špagetiomáčku. Avokádo krájané - tým by som to po tejto inšpirácii obohatil. bolo by to aj krajšie a avokádový olej krásne zjemňuje. už mi tečú slinky aj na kombináciu s kapari a čiernymi olivečkami...........
ches
Tuniak,avocado,paprika,paradajky,kapary,cesnak,dochutime a spolu premiesame a môzeme jest, aj za studena s chlebom alebo sendvicom.
Len spagety uvarime a zmes dame a spolu premiesame , posypeme nastruhanym syrom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia