Soté po maďarsky

Autor receptu: peter64

je to recept manželkinej kamarátky a je dobrý varím ho často

4-9
porcie
60 minút
príprava

Postup

  1. Mäso, cibuľu, klobásu a huby narežeme, na čo najmenšie kúsky.
  2. Na panvicu dáme olej. Do rozpáleného oleja dáme nakrájané mäso, ktoré osolíme a okoreníme, porestujeme, pridáme klobásu tiež orestujeme a napokon pridáme cibuľu, necháme podusiť. Pridáme huby a kečup. Nakoniec lečo. Keď je mäso mäkké soté odstavíme. Do hotového pridáme smotanu. Podávame z cestovinou.
  3. Ak chcete pikantné pridáme feferónky. Namiesto bravčového mäsa môžeme použiť celé kurča, ktoré potom oberieme od kosti, kuracie (morčacie, kačacie alebo husacie) prsia alebo jazyk a srdce. Všetky varianty mám odskúšané a je to ok.