Foto: js9mxd
Je to jednoduchý rýchly obed alebo večera.
4
porcie
porcie
6o minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
2 guličky |
|
1 list |
|
1 KL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
400 g |
|
Postup
-
1
Prebranú šošovicu dáme variť do studenej vody, pridáme klobásu, soľ, korenie a bobkový list. Varíme kým nieje šošovica mäkká. Z masti, múky a cibule urobíme zásmažku. Zalejeme studenou vodou a vlejeme do šošovice. Ešte chvíľku povaríme a dochutíme vegetou. Na záver pridáme cesnak a majorán. Podávame s údenou krkovičkou.
chia semienka pridávam do krému brýle , naklíčeného tofu a
do kviche.