Foto: jenny4
Toto je môj prvý recept pridaný na Varechu a verím, že Vám bude chutiť ;) Dlhé roky som ho robievala z kuracieho mäsa, ale Zobraziť celý popisToto je môj prvý recept pridaný na Varechu a verím, že Vám bude chutiť ;) Dlhé roky som ho robievala z kuracieho mäsa, ale snažím sa zdravšie stravovať, tak som mäso nahradila sójovými rezancami
porcie
príprava
Postup
-
1
Sójové rezance uvaríme podľa návodu na zadnej strane. Necháme ich vychladnúť, zbavíme prebytočnej vody a zmiešame s marinádou. Ja som použila Orientálnu so zázvorom, ale dobre to chutí aj s Medovou pikantnou :)
-
2
Prikryjeme a dáme odležať do chladničky na 1,5 hodiny
-
3
V hrnci rozpálime olej, pridáme rezance aj s marinádou a zľahka opečieme. Po 5 minútach pridáme polovicu ananásového kompótu, vrátane šťavy. Priebežne miešame. Po 20 minútach vypneme sporák a podávame :) Ako prílohu odporúčam ryžu a kompót, ktorý nám zostal
Diskusia k receptu