Sójové rezance v pivovom cestíčku

jezibabka1 - bez fotkyjezibabka1, 10. mája 2010

toto je obdoba kuracích raráškov alebo lyžičkových rezňov

Postup

  1. 1

    sójové rezance necháme zmäknúť v bujóne, potom ich scedíme, vmiešame do cestíčka a necháme postáť v chladničke aspoň 2 hodinky, ale komu sa nechce čakať ako mne, stačí polhodinka ( čím dlhšie sú naložené, tým sú lepšie)

  2. 2

    cestíčko - všetky suroviny zmiešať, zbytok piva vypiť

  3. 3

    zmes lyžičkou kladieme do oleja, upravíme na rezníky a vypražíme z oboch strán

  4. 4

    podávame s hranolkami, varenými zemiakmi, ale najlepší je k tomu zeleninkový šalát

Diskusia k receptu

marlen
myslím, že to spravím z@michsamantinho paneeru, alebo ovčieho syra, / žiaľ, neviem ako sa volá/, ale je prírodný a veľmi dehydrovaný, výborný......
jjlukas
otestujem a hlavne sa tesim na dopitie zbytku piva :D

Zaujímavé video z archívu TV Varecha