Foto: oco
Sójové mäsko ,alebo bravčové podľa toho komu čo chutí.Viem že červené mäso je vraj nezdravé ,takže raz tak a raz inak/krkovička/.My sme si dnes Zobraziť celý popisSójové mäsko ,alebo bravčové podľa toho komu čo chutí.Viem že červené mäso je vraj nezdravé ,takže raz tak a raz inak/krkovička/.My sme si dnes pochutnali na sójových plátkoch
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bazalku,alebo čerstvé bylinky,ktoré máte radi nasekáme nadrobno,pridáme dijonskú horčicu,2 lyžice olivového oleja,šťavu s jedného citróna a mleté čierne korenie.Sójové mäso,ktoré sme pripravili podľa návodu ,vychladené zbavíme prebytočného vývaru. Z oboch strán natrieme bylinkovou zmesou a cez noc necháme marinovať v uzavretej nádobe v chladničke.Dosolíme až na panvici.
-
2
Mrkvu nakrájame na tenké pásiky,fazuľku na na väčšie kúsky približne. rovnaké ako mrkva. Na panvicu dáme 1 pl.oleja a maslo rozohrejeme ,pridáme mrkvu opečieme, tak po 3 minútach pridáme fazuľku premiešame aby sa tiež opiekla, pridáme šťavu z citróna a spolu dusíme na primeranej teplote, aby bola zelenina tak akurát .Pozor fazuľka bude skôr ako mrkva.
-
3
Na druhej pánvici,rozohrejeme olej a sprudka opečieme mäsko z oboch strán,stlmíme plameň,podľa potreby osolíme,pridáme zvyšok marinády a smažíme 5-7 minút s oboch strán.Podávame na fazuľke s mrkvou.Dobrú chuť.
Diskusia k receptu