Foto: ossie
Jednoduchý a vynikajúci. Stojí za vyskúšanie:)
porcií
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny:)
-
2
Vo väčšej mise vyšľaháme smotanu na šľahanie s práškovým cukrom.(Pridala som aj stužovač šľahačky ale zabudla som ho sfotiť)
-
3
Do šľahačky zapracujeme kyslú smotanu,dôkladne premiešame.Aby smotana ľahšie vyšla z kelímka,vrch odstránime a na spodku spravíme s nožom dierku,tak sa nám všetko dôkladne vyklopí:)
-
4
Pridáme 5 sáčkov vanilkového cukru a znova poriadne premiešame:)
-
5
Na dno hranatej nádoby rozložíme keksy,ktoré potrieme časťou krému.Postup niekoľkokrát zopakujeme:).
-
6
Vrchnú vrstvu tvorí zvyšný krém.Posypeme kakaom a dáme na noc vychladiť do chladničky:).Ja som neodolala a po 3 hodinách som ho začala podávať:-*,dobrú chuť!
:-)
kde chováš banany ? A ako sa ti daria ?