Smotanový rezeň

ria389 - fotkaria389, 20. januára 2012

Tieto rezne si zvyknem pripraviť keď mám málo času.Pripravujú sa deň vopred a potom už je rýchla príprava.

Suroviny

1 kg
1  ks
1  ks
1  pl
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny spolu zmiešať a namočiť do tejto zmesi nakrájané a vyklepané rezne.Dať do chladničky na 24 hod.Na druhý deň vybrať,dať do strúhanky a vypražiť.Je to rýchle a dobré papaníčko.Dúfam že to vyskúšate a bude vám chutiť.Dobrú chuť........

Diskusia k receptu

nadia56
robim podobne, naozaj je to vyborne a rychle jedlo, ja nevyprazam ale peciem v rure, vyskusam podla teba, budeme mat zmenu, dakujem za inspiraciu:-)
irenaw
poznám, niekedy dávam jogurt a obaľujem v drvených cornflakes. poprášim olejom a pečiem v teplovzduške. niekedy bude aj takto. mňam :)
evanaaa
Ano, už som robila, len to obaľovanie potom v strúhanke treba s trpezlivosťou robiť, lebo ten jogurtový obal je jemný, ale je to dobré.
ria389
ja zvyknem rezeň na konci napichnúť na vidličku a tak namočiť do strúhanky.Potom si ani ruky nezašpiníš a ide to rýchlejšie.
zdezda
:-)poznám, odporúčam, tiež som ich robila aj s cornfleksami(rozdrvenými)
marta5
Ešte som ich neskúšala ,najbližšie ich určite spravím.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia