Slovenský hot dog

johny46 - fotkajohny46, 14. decembra 2010

Rýchla a chutná chuťovka. Americký plnený rožok na slovenský spôsob,no nebojím sa povedať, že oveľa chutnejší.

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rožky si narežeme pozdlžne tak, aby nám jedna strana ostala držať na kôrke.Roztvoríme ako mušľe a trochu ich natrieme maslom.Vyložíme šunkou,na ktorú položíme syr eidam ,nakrájaný na hranolky asi 1x1cm.Rožky zatvoríme , zopneme páratkami , aby nám držali zatvorené .Z vajec a múky si urobíme riedšie cestíčko.Rožky obalíme tak ako rezne a vypražíme. Ja do strúhanky pridávam aj sezamové semiačka, lebo ich zbožňujem a dávajú tomu nápaditú chuť aj vôňu. Podávame teplé s majonézou ,alebo kečupom podľa chuti.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
... a urcite aj nezdravsi. Ved plneny rozok je fajn, preco ho este vyprazat.
Lebo práve tým sa líši od obyčajného obloženého rožka.
ja naplním starší chlieb, rožky alebo ostatné pečivo a obalím ho vo vajíčku, vypražím, je to veľmi chutné.