Slovenský hot dog

johny46 - fotkajohny46, 14. decembra 2010

Rýchla a chutná chuťovka. Americký plnený rožok na slovenský spôsob,no nebojím sa povedať, že oveľa chutnejší.

Suroviny





Postup

  1. 1

    Rožky si narežeme pozdlžne tak, aby nám jedna strana ostala držať na kôrke.Roztvoríme ako mušľe a trochu ich natrieme maslom.Vyložíme šunkou,na ktorú položíme syr eidam ,nakrájaný na hranolky asi 1x1cm.Rožky zatvoríme , zopneme páratkami , aby nám držali zatvorené .Z vajec a múky si urobíme riedšie cestíčko.Rožky obalíme tak ako rezne a vypražíme. Ja do strúhanky pridávam aj sezamové semiačka, lebo ich zbožňujem a dávajú tomu nápaditú chuť aj vôňu. Podávame teplé s majonézou ,alebo kečupom podľa chuti.

Diskusia k receptu

julica
... a urcite aj nezdravsi. Ved plneny rozok je fajn, preco ho este vyprazat.
johny46
Lebo práve tým sa líši od obyčajného obloženého rožka.
violetacamorova
ja naplním starší chlieb, rožky alebo ostatné pečivo a obalím ho vo vajíčku, vypražím, je to veľmi chutné.
wevewe
mnamky mnam. raz za cas vyprazane nezdrave jedlo moze byt ;-) slinka mi tesie
emica
abyto nebolo nezdrave mozeteto zapiect na grile v rure
smajliqa
fuuuu tak toto musi byt uz aka kaloricka bomba... wua.... radsej americky hot dog...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia