Slovenský hot dog

Autor receptu: johny46

Rýchla a chutná chuťovka. Americký plnený rožok na slovenský spôsob,no nebojím sa povedať, že oveľa chutnejší.

Postup

  1. Rožky si narežeme pozdlžne tak, aby nám jedna strana ostala držať na kôrke.Roztvoríme ako mušľe a trochu ich natrieme maslom.Vyložíme šunkou,na ktorú položíme syr eidam ,nakrájaný na hranolky asi 1x1cm.Rožky zatvoríme , zopneme páratkami , aby nám držali zatvorené .Z vajec a múky si urobíme riedšie cestíčko.Rožky obalíme tak ako rezne a vypražíme. Ja do strúhanky pridávam aj sezamové semiačka, lebo ich zbožňujem a dávajú tomu nápaditú chuť aj vôňu. Podávame teplé s majonézou ,alebo kečupom podľa chuti.