Slonie žrádlo

mia24 - bez fotkymia24, 4. novembra 2013
30-40 minút
príprava

Suroviny

500 g
3 ks
3
400 ml
3 PL
2 PL
4 ČL
2 PL
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Kečup zmiešame s olejom, horčicou, čili a cukrom vo vodnom kúpeli. Prevaríme to a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Medzi tým nastrúhame šunku, vajíčka, uhorky na hrubom strúhadle a zmiešame s majolenkou.

  3. 3

    Primiešame vychladenú zmes, necháme postáť na chladnom mieste a podávame s bagetou.

Diskusia k receptu

boxik
Asi by som to nejedol ani keby som bol slon , ale z teba majú asi výrobcovia konzervovaných potravín veľkú radosť, vidieť to v tvojich receptoch.Ak ti to však chutí nič proti tomu , ale čerstvá zelenina je zdravšia.
alena45
keď sa pozrieš vpravo, tak tamje 5x slonie žrádlo. Viac by a tak nevošlo.
radox1
kedze recept je zrejme odpisany,by som sa chcel mia opytat ci si tuto zmes jedla a hlavne aj dojedla?
rulik
nevešaj hlavu, budú aj lepšie komenty...
evanaaa
@boxik , tak, ako ti radí @alena45 , pozri si recepty vpravo a komentáre, nie každý nad tým ohŕňa nos. A pre @radox to isté, potom ten recept asi všetcia, čo ho sem dali navzájom odpisovali? Je tu niekoľkokrát a asi niekomu aj chutí, aj keď niekomu nie.
mia24
Vazeni, ked sa vam recept nepaci tak potom naco ho komentujete??? ked ho 100 ludi prida tak 100 ludi ho bude mat inaksi a bude tam 100 uplne inych prisad nie kazdy totiz rovnako wari...a naco sa s vami aj vobec zapodievam???
rea1
si tu mesiac a už vyskakuješ spôsobom "a načo sa s vami aj vôbec zapodievam???" keď sa mi recept páči, smieme ho chváliť ale keď sa mi nepáči, načo ho komentujeme? by som priam povedala, že "no, na ho... holé nič". kvôli takýmto prispievateľom a takýmto reakciám veľa varecháčov prestalo do varechy prispievať. ani sa im nedivím.

mia24
rea ale aj kvoli takym ,,ktitikom" to musite uznat...
alena45
@mia24 , možno najlepšie urobíš, keď sa s nami nebudeš viac zapodievať. Čo si čakala, že bude, ak sem vložíš x-tý recept Slonieho žrádla ? Už len ten názov svedčí o niečom.
boxik
@mia24 a iné dámy, ak som si dovolil povedať že sa mi podobné jedlo nepáči a to že v dobe keď je dostatok čerstvej zeleniny ju uprednostňujem pred konzervovanou a pre vás to je hriech čo neviete odpustiť nezostáva mi nič iné iba vám povedať , že by ste sa mali nad sebou zamyslieť.
zolik
Nekritizujem, to by som si nedovolila. Len si myslim, ze taketo a podobne recepty by mali patrit do rubriky: "Slovenske socialisticke". Myslim, ze nasa kuchyna sa za tych poslednych skoro 25 rokov posunula o krok dalek. Nemyslim tym tzv. babickovske recepty, alebo recepty, ktore sa dedili z generacie na generaciu. To je nieco ine. Myslim tym, taketo a podobne ako spagety s kecupom, vlassky salat, ruske vajce so sterilizovanou zeleninou, oblozene chlebicky a pod. Je to moj subjektivny nazor a urcite patri tiez do nasej neblahej historie. Preto navrhujem novu rubriku kam by sa mohli ukladat ;-)
root
Pekný súpis surovín, ktoré by som nedal ani slonovi. (okrem šunky, vajec a oleja)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia