Foto: mojack
Pri zaváraní sliviek sa aj kôstky dajú použiť.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kôstky ak je tam trochu slivky nevadí,
-
2
dáme do fľaše
-
3
zasypeme cukrom
-
4
prilejeme alkohol.
-
5
Aby sa nám cukor rozpustil
-
6
zamiešame a hned dostaneme krásnu farbu. Necháme 3 mesiace vyluhovat kôstky a potom precedíme. Likér môžeme použiť na čokoľvek...Na fotke ešte nie je pekné čisté ale sa krásne vyčistí. Bude mať krásnu farbu a chuť.
-
7
Chutí niečo ako amaretto.
Molekula vitamínu B17 je tvorená dvoma molekulami glukózy, jednou molekulou kyanidu a jednou molekulou benzaldehydu. Molekuly kyanidu a benzaldehydu pôsobia bežne ako veľmi prudké jedy, no v zlúčení vo Vitamíne B17 sú neškodné.
Veľa krat sa stretávam raz škodí rast.maslo-jedzte ine,inokedy kava-pite radsej nescafe, o mesiac sa prislo na pravy opak. Maslo je lepsie rastlinne, kava zalievana je zdravsia ako upravovana nescafe...je veľa takychto pripadov.
No človeče a jedz ale čo:-((,
Všetko z mierou, vtedy nič neškodí.:-)))
Destiláty ako vodka, rum, koňak, whisky a podobné sú nápoje s obsahom 20 a viac objemových percent etanolu, teda alkoholu. Často sa označujú ako „tvrdé“ alkoholické nápoje. Väčšinou je obsah alkoholu okolo 40%. vznikajú destiláciou alebo opakovanou destiláciou liehu. Ako základ môže byť použité kvasené ovocie.
Tuto temu uzatvaram, bola by skor vhodna do temy diskusie.
Tu sú konemtare k receptom.
dakujem,je to jednoduché a efektné