Foto: zuzana1407
Tento recept mám rada, lebo ho radím do kategórie "čo chladnička dala" výborné k vínu, pivu alebo len tak.. Suroviny môžete nahrádzať napr. pridať na Zobraziť celý popisTento recept mám rada, lebo ho radím do kategórie "čo chladnička dala" výborné k vínu, pivu alebo len tak.. Suroviny môžete nahrádzať napr. pridať na nastrúhaný syr, fetu, salamu, cibulu, slaniku...
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
V miske zmiešame kyslú smotanu, cesnak a črievko.
- 2
Na vyvaľkané cesto natrieme zmes z kyslej smotany, cesnaku a črievka po celej ploche -rovnomerne. Na natretú zmes poukladame platky šunky, posolime, pripadne posypeme vegetou a oreganom. Celé to zrolujeme a krájame na kolieska hrúbky cca 0,5 cm môžeme aj hrubšie. na odkrojené koliesko položíme ešte olivu (nemusí byť).
- 3
Ukladame na plech a pečieme vo vyhriatej rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu